Foto+Lajm: Huliganët Struganë dëmtojnë pllakat e bulevardit pranë liqenit!

0

Tashme eshte bere e natyrshme qe huligane demtojne pronen publike. Ky fat ishte dhe per bulevardin e sapo ndertuar prane liqenit. Duket se njerez te papergjegjshem, lene pas vec shkaterrim. Kujt i pengon urbanizimi dhe permirsimi i qytetit?!
Qyetaret duhet te jene koshient dhe ti denancojne keta dhunues te gjerave te bukura dhe te nevojshme.