Asfaltoet rruga kryesore e fshtatit Llabunisht (FOTO)

0

Asfaltoet rruga kryesore e fshtatit Llabunisht

Investimet kapitale në Llabunisht nuk kanë të ndalur, pas rekonstruimit total sot është bërë dhe asfaltimi i rrugës kryesore në Llabunishtë një prej arterieve kryesore të fshatit që për shum vite ishte problem për shoferët që vozisnin në atë rrugë. Ky është dhe një premtim parazgjedhor i mbajtur nga Kryetari i komunës z.Ramiz Merko dhe deputeti i zonës z. Agim Shaqiri, ndërkohë nga komuna e Strugës deklarojnë se do vazhdojnë dhe mëtutje me projekte kapitale për këtë pjesë të popullatës.