I ndjeri Prof.Dr. Luan Hajdaraga, vlersohet me Titullin “Kalorës i Urdhërit të Skënderbeut”.

0

Në Simpoziumin Shkencor: “110 vjet Kongresi i Dibrës – Ngjarje historike për kombin shqiptar”, që u zhvillua në ambientet e Akademisë së Shkencave, Presidenti i Republikës vlerësoi me Titullin “Kalorës i Urdhërit të Skënderbeut” politikanin, diplomatin dhe intelektualin e spikatur në fushën e pedagogjisë, profesorin Universitar Prof.Dr. Luan Hajdaraga. Çmimin në fjalë për profesorin e ndjerë e ka pranuar i biri i prof.Hajdaragës, Ervin Hajdaraga. Ky është një vlerësim tjetër postmortem që i bëhet Prof.Hajdaragës.

VilaEuropa  MERLON