BDI në ofanzivë,Llabunishti me sallë sportive – prezent në inagurim dhe lideri i BDI-së z.Ali Ahmeti

0

Më në fundë dhe Llabunishti me sallë sportive,me sa duket projektet e BDI-së në qytetin e Strugës nuk kanë të ndalur, ofanzivë si për qytetin dhe fshatrat përreth ku investimet vazhdojn shembull është dhe urbanizimi i Llabunishtit ku pikërishtë nesër  më datë 13.09.2019 (E Premte) në ora 11:30 do të bëhet hapja solemne e sallës sportive të SHFK “Murat Labunishti”-Llabunishtë.
Në këtë manifestim solemn do të jenë prezent mysafir të pushtetit lokal dhe qendror si kryetari i Komunës së Strugës z. Ramis Merko, deputeti z. Agim Shaqiri, ministri për arsim dhe shkencë z. Arbër Ademi si dhe lideri i Bashkimit Demokratik për Integrim z. Ali Ahmeti.

Pikërisht prezenca liderit Ali Ahmeti në krahë të kryetarit të Komunës së Strugës z. Ramiz Merko tregon mbështetjen që jep ndaj qytetit dhe qytetarëve të Strugës.