Zjarr i madh në Kozle të Shkupit, dëgjohen dy shpërthime (VIDEO)

0

Zjarr i madh ka shpërthyr në lagjen Kozle të Shkupit pak pasi banorët dëgjuan dy krisam të fuqishme.

Zjarri ka shpërhtyer në disa garazhe të vjetra kanë thënë dëshmitarët, ndërsa dyshohet se kanë shpërthyer boca të gazit dhe vendi ka marrë flakë.