Pse rruga njëkahëshe nuk është e ngarkuar, dhe si u fituan 240 vende parkimi ?!

0

Pse rruga njëkahëshe nuk është e ngarkuar, dhe si u fituan 240 vende parkimi ?!

Pas një kohë të gjatë me debate dhe sulmeve mediatke për rrugën njëkahëshe me sa duket gjithcka i mbeti të kaluarës dhe sot shohim një realitet krejt ndryshe. Rruga njëkahëshe funksionon për mrekulli pa ngarkesa,hapsira për lëvizjen e biçikletave njët por duke fituar dhe 240 vend parkim për qytetarët. Mos vallë qytetarët reflektojn që po kjo rrugë edhe kur ishte në dykahje ishte ngarkuar gjat sezonit të verës,kur kemi shum turist (numri i të cilëve u katërfishua gjatë këtij viti) dhe grubetqarët që vijn vizit në vendin e tyre. Pra përkundrazi sot shohim një pamje tjetër ku rruga njëkahëshe funksionon në mënyrë perfekt, me korsi për biçikleta por duke fituar dhe 240 vende parkimi që Strugës i mungonin.