Dita e hënë, 9 shtator, ditë jo pune për të gjithë qytetarët e Maqedonisë së Veriut

0

Ministria për Punë dhe Politikë Sociale njoftoi se sipas Ligjit për Festa, 8 shtatori 2019, e diel, dita e pavarësisë, gjegjësisht 9 shtatori e hënë, është ditë jo pune për të gjithë qytetarët e Republikës së Maqedonsië së Veriut, njofton Zhurnal.

Siç dihet, pavarësia e Maqedonisë është më 8 shtator, mirëpo përshkak se bie ditë e diel, ditë jo pune do të jetë e nesërmja, e hënë (9 shtator).

Njëkohësisht, Ministria për Punë dhe Politikë Sociale të gjithë qytetarëve në Republikën e Maqedonisë së Veriut u’a uron ditën e pavarësisë.