Arrestohet Katica Janeva !!!

0

Pjesëtarë të policisë më parë kanë kryer bastisje në shtëpinë e Janevës në Shkup.

Sipas informatave paraprakke nga strugalajm.org, lokacioni i ardhshëm në të cilën policia do të kryejë kontroll është zyra e Janevës në PSP ku do të pasojë procedurë e mëtejmë gjyqësore.

Janeva dje është marrë në pyetje në Prokurorinë publike për krim të organizuar për rastin “Reket”.Ndërkoh sot pritet dhe arrestimi i disa politikanëve që për momentin nuk zbulohen emrat.

Në ora 14 është caktuar pres konferencë e Prokurorisë Themelore Publike në krye me prokurorin publik Lubomir Joveski, zëvendëses së tij Liljana Spasovska dhe shefes së Prokurorisë publike për krim të organizuar, Villma Ruskovska.