Struga merr pamje të një qyteti modern (FOTO)

0

Struga merr pamje të një qyteti modern (FOTO)

Qyteti i Strugës ngadal po merr pamjen e një qyteti modern, po liroen hapsira publike, siguroen trotuare për këmbësorët dhe parkingje të reja. Punimet vazhdojn në mënyrë intezive në çdo cep të qytetit me qëllim që qytetit i Strugës të ketë pamjen e një qytetit Turistik modern.