BL Veleshte ne bashkpunim me NP Komunallno mbrem beri larjen e rrugeve dhe qendres se fshatit

0

Në prag të festës së kurban Bajramit, Bashkesia lokake Veleshte ne bashkpunim me NP “Komunallno” Struge, bënë larjen e rrugëve ne Veleshte dhe qendrës se fshatit.

smart
smart
smart
smart
smart