Nga sot filloj funksionimi i parkingjeve ne forme elektronike ne Struge!

0

Qe nga dita e sotme ne Strugë filloj funksionimi elektronik i parkingjeve,dhe çdo kush që duet të parkoet do llogaritet koha e qëndrimit pastaj bëhet pagesa. Sipas njoftimit të fundit nga NP EKO pagesa do jetë si vijon

Ora e parë 40 den
Ora e dytë 30 den, dhe
Ora e tretë 20 den.