Foto+Lajm/Vazhdojnë projektet e infrastrukturës në Strugë

0

Foto+Lajm/Vazhdojnë projektet e infrastrukturës në Strugë

Kryetari Merko vazhdon të krijojë hapesira për parkingje në Strugë. Tashmë vazhdon trotuari tek Spitali dhe zgjerimi i parkingjeve, në një nga nyet e qytetit me më probleme, ne qarkullim dhe parkim. Më pas do të shemben pjesa e spitalit, lavanteria për t’u liruar hapesirë për komunikacion.