Mickoski refuzon të takojë Pendarovskin: Nuk është momenti

0

Deri tani nuk kam mundur të realizojë takim me kreun e VMRO-DPMNE, sipas Hristijan Mickoskit nuk është momenti për takim.

Presidenti i shtetit Stevo Pendarovski në intervistë për REL ka theksuar se menjëherë pasi që është emëruar President ka zhvilluar takime me të gjitha partitë politike shqiptare qeveritare dhe nga ato opozitare, me partitë e pakicave etnike në shtet, mirëpo ende nuk ka arritur për të zhvilluar takim me kreun e VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski, pasi që ai ka vlerësuar se nuk është momenti për takim tani.