Kryetarja e LSDM-Strugë,S.Stojkoska me një thirrje për qytetarët: Bashkohuni me ne në organizimin e madhë EKO-AKSION PËR NJË KOMUNË TË PASTËR!

0

Kryetari i LSDM-Strugë,S.Stojkoska me një thirrje për qytetarët: Bashkohuni me ne në organizimin e madhe EKO-AKSION PËR NJË KOMUNË TË PASTËR!

Ju bëj thirrje, nesër E Diel 21.07.2019 më 9:30 të na bashkoheni në aksion e madhë EKOLOGJIK PËR NJË KOMUNË TË PASTËR.
Të gjithë së bashku me NP Komunallno – Strugë ta tregojmë kujdesin tonë ekologjik për një komunë të pastër.
Vend takimi do jetë tek plazhi i femrave, Stadioni i Hendbollistave.

Të gjithë së bashku të dërgojmë mesazhin se e duam Strugën dhe të kujdesemi për të!