Претседателот на СДСМ Струга-С.Стојкоска со повик до граѓаните: да ни се придружите на големата ЕКО АКЦИЈА ЗА ЧИСТА ОПШТИНА!

0

Претседателот на ОО на СДСМ-Струга-Соња Стојкоска со повик до граѓаните: да ни се придружите на големата ЕКО АКЦИЈА ЗА ЧИСТА ОПШТИНА!

Ве повикувам, утре недела 21.07.2019 г. во 9:30 часот да ни се придружите на големата ЕКО АКЦИЈА ЗА ЧИСТА ОПШТИНА!
Сите заедно во соработка со ЈП Комунално Струга да ја покажеме нашата еколошка грижа за чиста Општина!
Збирно место,, Ракометно игралиште,, Струга!
Сите заедно да ја испратиме пораката дека ја сакаме Струга и се грижиме за неа!