Komuna e Strugës: Që Struga të duket më bukur, vazhdimisht po kujdesemi për mirëmbajtjen e hapësirave publike.

0

Që Struga të duket më bukur, vazhdimisht po kujdesemi për mirëmbajtjen e hapësirave publike.

Gjatë ditës së sotme vijuan punimet për rregullimin e hapësirës publike tek rrethrrotullimi në rrugën JNA. Në ditët në vazhdim do të shohim hapsir të gjelbër e mbushur me 🌷🌼🌸 dhe 🌱🌴🌳 të ndryshme.

 Cdo ditë dicka ndryshe në Strugë
 Vazhdojmë