Aplikacioni “TVSH-ja ime” edhe për sistemin operativ iOS

0

Drejtoria e të Ardhurave Publike të Maqedonisë ka nxjerrë në përdorim edhe aplikacionin për telefona të mençur, të prodhuar nga Apple, me sistemin operativ iOS.

“Tatimi im” është aplikacion nëpërmjet të cilit qytetarët do të mund të skanojnë llogaritë fiskale dhe për të njejtat të marrin 15% nga TVSH-ja.

Shembull, për të kthyer 600 denarë prej TVSH-së ju duhet të harxhoni 26.600 denarë