Thirrje nga Zv.Ministri D-r Asim Musa, për mjekët Shqiptarë!!!

0

TESË
Te nderuar Kolegë, Doktor te sapo diplomur , te pa pune , te Komunes se Struges kam nderin dhe kenaqesin tju ftoj qe te lidhim bashkarisht kontrate pune per angazhimin tuaj ne institucionet shndetesore ne komunen tone .
angazhimi yne : Une si zv. Minister,, e ne veçanti i Keyetarit Ramiz Merko si Krytar i Struges nuk ka si pik synim vetem ndertimin e Spitalit te ri ne Struge , por edhe ngritjen e nivelit te sherbimeve ne Spitalet e qytetit tone duke angazhuar personelin mjekesor qe posedojme .ne ket drejtim me krenari njohtojme qytetaret e Struges se angazhimi yn po sjell rezultate , ftojme
Doktore te sapo diplomuar , te liçencuar ose jo ,te pa pune .te lidhim kontrate pune per angazhimin tuaj ne spitalet( institucionet) e qytetit tone .

Kabineti zv. Ministrit te Shendetesis drAsim Musa
Nr . kontakti : 00 389 75274000.