Ramiz Merko nuk ka të ndalur, vazhdon rilindjen e qytetit të Strugës!

0

Ramiz Merko nuk ka të ndalur, vazhdon rilindjen e qytetit të Strugës!

Proektet dhe investimet në Komunën e Strugës nuk kanë të ndalur. Filluan procedurat tenderuese për ndërtimin e stazës për këmbësor nga pjesa e Liqenit tek Resorant Versus deri në Shkollën e fshatit Kalisht në gjatësi prej 1.4 km. Ky proekt sigurohet me një bashkëpunim të Komunës së Strugës dhe Qendra për zhvillim të rajonit planor jugperëndimor.

Struga që duam tash po mer formën e saj.