Shtohen hapësirat e parkimit në Komunën e Strugës

0

Shtohen hapësirat e parkimit në Komunën e Strugës

🚧 Dje nisi procesi i rikonstruimit dhe asfaltimit të hapësirës për 🅿️parking 🚘 përgjatë rrugës Boro Haxhiev ndërmjet kryqëzimeve me rrugët Slavej Planina dhe Marks Engels

 Vazhdojmë

****

Нови паркинг 🅿️ места во Општина Струга

🚧 Вчера започна процесот на реконструкција и асфалтирање на просторот за 🅿️ паркинг 🚘 на ул. Боро Хаџиев меѓу раскрсниците на ул. Славеј Планина и Маркс Енгелс.

 Продолжуваме