R.Merko dhe J. Mitrevski siguruan 14 milion den. për asfalltimin e rrugës Moroisht-Mislleshovë

0

Sot,kryetari i Komunës së Strugës z.Ramis Merko dhe deputeti Jovan Mitrevski siguruan 14milion denarë për të asfalltuar rrugën Moroisht – Mislleshovë.