Р.Мерко и Ј.Митревски обезбедија 14милиони ден. за асфалтирање на патот Мороишта-Мислешево

0

Р.Мерко и Ј.Митревски обезбедија 14милиони ден. за асфалтирање на патот Мороишта-Мислешево

Денес, Градоначалникот Рамис Мерко и пратеникот Јован Митревски обезбедија 14 милиони денари за асфалтирање на патот Мороишта – Мислешево