Shtrenjtohen çmimet e derivateve të naftës në Maqedoni

0

Prej sonte në mesnatë, me vendim të Komisionit Rregullator për Energjetikë derivatet e naftës do të shiten me çmime të reja.

Dizeli dhe benzina Eurosuper BS-98 do të shtrenjtohen për gjysmë denari, ndërsa çmim i Eurosuper BS-95 do të mbetet i pandryshuar.