Regjistrohen dy tërmete në Maqedoninë e Veriut

0

Tërmete janë regjistruar në Maqedoni, nga 2.3 dhe 2.5 shkallë.

Tërmeti prej 2.5 shkallë, me thellësi prej 9 km, ka qenë me epiqendër 11 km nga qyteti i Ohrit.

Tërmeti i dytë prej 2.3 shkallëve me thellësi prej 4 km, ka qenë 8 km larg qytetit të Ohrit.

edhe javën e kaluar në këtë rajon kishte pasur disa dridhje të tokës.