Turne sportiv në Austri, Sali Vinca shpallet lojtari më i mirë i turneut!

0

Dje në Wien te Austrise,aty ku jetojne dhe veprojne shume Veleshtarë e Strugane,u organizua turneu i organizuar nga Shoqata Veleshta Austri, me sponsorimzim te z.Admir Vlashi

Lojtari me i mire i turneut u shpall Sali Vinca, nje lojtar teper i talentuar i cili pret thirrje nga Kombetarja e Maqedonise se Veriut U19. Sportisti Vinca eshte nje nder talentet qe premton shume per karieren sportive. Sali Vinca u shpall kampion me grupmoshat e ekipit “First Wienna 1894” në Austri, gjithashtu u shpall si lojtari me i dalluar i klubit.