Pamje apokaliptike, një ‘vrimë e zezë’ në qiellin londinez

0

Londinezët kanë mbetur jo pak të habitur kur një “vrimë të zezë” misterioze u shfaq në qiell mbi kryeqytet.

Fotot e pabesueshme të shpërndara në internet tregojnë qiellin e errët mbi shtëpitë e tyre dhe jo pa të drejtë shumë londinezë kanë mbetur të shokuar nga pamjet e frikshme.

Shfaqja e çuditshme meteorologjike nuk është një vrimë e zezë, por janë retë Asperita, sipas zyrës së Meteorologjike, shkruan sot DailyMail.

Këto re të e errëta dhe të frikshme janë tipike në Angli dhe ky fenomen zakonisht ndodh pas stuhive.