NPN Proaqua uron Fitër Bajramin!

0

NPN Proaqua, të gjithë pjesëtarëve të komunitetit Musliman ua uron festën e shenjtë të Fitër Bajramit dhe Zoti ua pranoftë lutjet dhe agjërimin në Muajin e Ramazanit. Kjo festë e cila është simbol i solidaritetit dhe afërsisë midis njerëzve le të sjellë gëzim, dashuri, shëndet dhe çdo të mirë në shtëpitë tuaja dhe tek më të dashurit tuaj.
Me respekt dhe dashuri,
NPN Proaqua Strugë.

МЈП Проаква на сите претставници на Муслиманската Вероисповест им го честита светиот празник Рамазан Бајрам и Господ нека ви ги прифати вашите молитви и Рамазанскиот пост. Овој празник кој е симбол на солидарноста и блискоста меѓу луѓето нека донесе радост, љубов, здравје и се најдобро во вашите домови и кај вашите најсакани.
Со почит и љубов,
МЈП Проаква Струга.