Drejtoresha e SHF “Goce Dellcev” fshati Podgorc ju dhuroj te gjithe femije dhurata /Директоркат на ОУ “Гоце Делчев” – Подгорци му додели подароци на сите деца (FOTO)

0

Drejtoresha e shkolles fillore Goce Dellcev fshati Podgorc ju dhuroj te gjithe femije dhurata me moton “Gezuar Bajrami. dhe per shum vite” duke u uruar njeheri dhe Ramazan Bajramin me paqe lumtuti dhe dashuri familjare..