Proaqua: Disa nga aktivitetet e ditës së sotme, projekte me vlerë për ndërmarrjen tonë dhe qytetin e Strugës.

0

Proaqua: Disa nga aktivitetet e ditës së sotme, projekte me vlerë për ndërmarrjen tonë dhe qytetin e Strugës.

-Investim në efikasitetin energjetik ☀️
-Ulje e shpenzimeve nëpërmjet paneleve diellore elektrike(fotovoltaike)🔋
– Bashkëpunim midis Komunës së Strugës, Bankës Botërore dhe NPN Proaqua Strugë ✍️🤝