Shkarkohet nga puna infermierja, tentoi ta shëronte pacientin përmes Biblës

0

Infermierja bëri ankesë dy herë kundër shkarkimit të saj Gjykata e Apelit javën e kaluar ka publikuar një vendim, ku thuhet se më 3 qershor të vitit 2016 një pacient në spital ishte ankuar për sjelljen e infermierës Kuteh. Gjykata dëgjoi nga pacienti, i cili ishte i diagnostikuar me kancer, se infermierja e kishte inkurajuar atë të lexonte një nga pjesët e Biblës, që të shëronte gjendjen shëndetësore nga e cila vuante.

Sidoqoftë, znj. Kuteh bëri ankesë dy herë kundër shkarkimit të saj në Gjykatën e Apelit, duke thënë se gjykata e punësimit nuk e mori në konsideratë interpretimin e saktë dhe dallimin ndërmjet shprehjeve të përshtatshme dhe të papërshtatshme të besimeve fetare.