Van Damme: Nëse dëshironi të hani shëndetshëm, ndjekeni shembullin e profetit Muhamed

0

Aktori i mirënjohur botëror Jean Claude Van Damme ishte pyetur rreth të ngrënit të shëndetshëm. Ai tha se duhet ndjekur shembullin e profetit Muhamed paqja dhe mëshira e Zotit qoftë mbi atë.

“Profeti Muhamed ishte shumë i mençur, ai e dinte çfarë është e mirë për të ardhmen për trupin. Mos më pyetni mua dhe më besoni, ju keni gjithçka që ju nevojitet” tha aktori belg.

Për më shumë detaje shikojeni videon më poshtë.