Ballina Kronikë e zezë Gjendet një bombë që nga Lufta e Parë Botërore në Manastir

Gjendet një bombë që nga Lufta e Parë Botërore në Manastir

0

Mbrëmë është paraqitur se në afërsi të varrezave të fshatit Kremenicë në Manastir, policia ka gjetur në bombë të pa shpërthyer e cila daton që nga Lufta e Parë Botërore.

Pas paraqitjes së rastit MPB ka kryer hetim në vendin e ngjarjes, ndërsa bomba është larguar me ndihmën e përfaqësuesve të Drejtorisë për mbrojtje dhe shpëtim.

Troy Apke Jersey