Pikëndalesa (rampe) të reja automatike për hyrje në zonën e parkimit

0

Pikëndalesa (rampe) të reja automatike për hyrje në zonën e parkimit

Gjatë ditës së sotme u vendosen pikëndales (rampe) të reja elektronike tek Parkingu në qendër të qytetit.

Qytetarët e Komunës së Strugës, do të kenë mundësin të pajisen me biletë parkimi në hyrje të parkingut tek piknëndalesa elektronike dhe më pas në përfundim të parkingut me të njëjtën biletë do të mund të drejtoheni tek pika pagesor, për pages të shërbimit.

*****

Нови автоматски рампи за влез во паркинг простор

Денес се поставуваа новите автоматски рампи за влез во паркинг простор, кај паркингот во центарот на градот.

Граѓаните на Општина Струга, ќе имат можност да земат билет за паркинг од модерната опрема за електронска наплата поставена на влезот на паркинг просторот, и после завршувањето на услугата, ќе се врататат на истата за да уплатат.