Lori Hoxha dhe Vis Bajraktari fotografohen dorë për dore në Tiranë

0

Fotografia po bën xhiro në rrjet.

6 vite bashkë, u duk se përfunduan në ndarje për Lori Hoxhën dhe Vis Bajraktarin. Në janar, fakti se ata nuk e ndiqnin njëri- tjetrin në Instagram, u kuptua si një shenjë se çifti shumë i komentuar nuk janë më bashkë.

Image