Ishulli Banane, parajsë mbi Tokë

0

Përfunduar në vitin 2000, ai është i populluar nga personat më të pasur dhe më të famshëm të vendit.Ky ishull artificial është ngjashmërive e shumë ishujve nëpër botë, si “Arrondissement i shtatë” në Paris, “La Jolla” në San Diego dhe “Tribeca” në New York.

Me një sipërfaqe prej 1.63 milion metra katror, ky ishull posedon një rrugë e cila lidhet me disa ishuj tjerë pranë shtresës së lartë të Parkview.