Tiranë: 19 të plagosur në protestë, 13 prej tyre policë

0

Ministri i Brendshëm Sandër Lleshaj shprehet se 13 policë janë lënduar nga protesta e sotme. Ai përsërit thirrjen për distancimin nga aktet e dhunës.

“13 policë janë lënduar nga dh.una e/kstreme e organizuar dhe drejtuar në mënyrë politike. Përsëris thirrjen ndaj qytetarëve që të distancohen nga grupi që su.lmon Policinë dhe institucionet!”, shkruan Lleshaj.