Ballina Aktualitet Mercedes G500 modifikohet për herë të parë si një makinë me tavan...

Mercedes G500 modifikohet për herë të parë si një makinë me tavan të hapur

0

Dëshiroi që makina tij me 850 kuaj fuqi, të dallojë prej të tjerave dhe misioni është kryer me sukses

Jon Olsson është skiatori suedez, i njohur për modifikimin e makinave të shtrenjta,

Kësaj rradhe, ai kërkoi që ta ndryshojë një Mercedes G500 që e ka në pronësi, sepse donte të dallohej kur të dilte në rrugë.

Në makinën që ka 850 kuaj fuqi, janë vënë rrotat gjigante dhe i është rritur sistemi i pezullimit, ndërsa ka edhe një element, që e bën të vetmin nga ky model.

Duket se kamina ishte shumë e lartë për parkingun nëntokësor, që Olsson e shfrytëzon në Monako, andaj iu largua pjesa e sipërme.

Me këtë rast, ky Mercedes G500, është I vetmi në botë, që ka mundësi t’i largohet tavani dhe të shfrytëzohet si makinat e famshme që janë tërësisht të hapura.

Troy Apke Jersey