Ballina MAQEDONI Maqedoni, 110 raste të reja të fruthit

Maqedoni, 110 raste të reja të fruthit

0

Në Shkup janë regjistruar 43 raste të reja me fruth, kurse 67 raste tjera në 11 qytete tjera të Maqedonisë.

Pas qytetit të Shkupit, me numër më shumë të regjistruar me fruth qëndron qyteti Kumanovës, pastaj Tetova dhe Struga

Fëmijët ndër 1 vit janë më shumë të prekur. Nga shpallja e epidemisë, prej javës së kaluar janë regjistruar gjithsej 1393 raste të fruthit.