Melania mahnitë të gjithë të pranishmit!

0

Ndonëse gjithmonë elegante nga koka deri te këmbët, në materiale të shtrenjta dhe dizajn, Zonja e Parë e Amerikës, Melania Trump, arriti të papritur në të gjithë botën këtë herë, duke zgjedhur një fustan të rrallë veshjes në të cilën ajo u shfaq në një parti të kryesuar nga një lëndinë e Shtëpisë së Bardhë.

Zonja e parë ka treguar  se shija e saj është e shkëlqyer dhe se veshja e këtij materiali popullor mund të përdoret gjithashtu për të shkuar për ngjarje zyrtare. Dhe buzëqeshja e gjerë që ajo tregoi shumë më tepër se zakonisht këtë herë, ajo ishte shumë e mirë në një vështrim më të rastësishëm.

Sigurisht, këtë herë nuk ka të bëjë me veshjet e pa nënshkruara, dhe ky edicion i shkëlqyer në lugë të errët, fund i bardhë , është nënshkruar nga dizajner i famshëm i Zelandës së Re Emily Viksted dhe mund të gjendet në çmimin prej 1,195 dollarë në treg.

Gjithashtu i njohur për krijimet e saj janë të dashur nga dy anëtarë të famshëm të familjes mbretërore britanike, Meghan Markle dhe Kate Middleton.

Image
Image