Gjatë mbrëmjes së kaluar kompania e kontraktuar nga Komuna e Strugës, u përkujdes që të vendoset sinjalizimi

0

Gjatë mbrëmjes së kaluar kompania e kontraktuar nga Komuna e Strugës, u përkujdes që të vendoset sinjalizimi adekuat horizontal 🚧gjegjësisht vijëzimi i anësoreve dhe rregullimi i vijave të bardha për 🚶🏻‍♂️këmbësor.

Ky projekt u realiziua me qellim që 🚙shoferët dhe kalimtarët ta kenë më të lehtë dhe pa pengesa.

Zyra për marrëdhënie me publikun,
Komuna e Strugës

***

Синоќа, компанијата задолжена од страна на Општина Струга работеше интензивно на освежување на хоризонталната сигнализација односно на обележување на 🚧 пешачките премини и линии.

Овој проект беше релизиран со цел 🚙 возачите и 🚶🏻‍♂️ пешачите да се движат слободно и без пречки.

Канцеларија за односи со јавноста,
Општина Струга