Erektionspillen onefitpapafitness.ch Erektionspillen genéricos potencia en España
Ballina Aktualitet Gostivar, arrestohen 3 persona për shkak se kanë hedhur marihuanë nga automjeti

Gostivar, arrestohen 3 persona për shkak se kanë hedhur marihuanë nga automjeti

0

Zyra e Jashtme për Çështje Kriminale Gostivar ngriti padi penale kundër L.M (25), J.Z nga fshati Banjicë e Poshtme (27) dhe A.M (27) nga Balindoolli për shkak të prodhimtarisë së palejuar dhe lëshim në treg të drogave narkotike dhe substanca psikotroopike.

Më 2,10.2018 në fshati Turçan i vogël të Gostivarit, zyrtarët policorë kanë ndaluar automjetin “opel tigra” ku janë qenë prezent personat e përmendur.

Automjeti s’është ndaluar dhe ka vazhduar me lëvizjen, nga ku janë hedhur qese me marihuanë.

Pas ndërmarrjes së pasave, personat janë privuar nga liria.