Sot eshte Datlindja e Nuri Mazarit “Komandant Struges”, Ramiz Merko nderon figurën e tij!

0

Sot esht Dtlindja e Nuri Mazarit Komandant Struges
Po Ashtu dhe dita e deshmoreve LAVDI….

Nuri Mazari, ishte ndër të parët në Kosovë, për çlirimin e Kosovës, në shumë beteja të lavdishme të UÇK-së, në Kosovën Lindore-Preshëve-Bujanoc e Medvegjë, dhe ishte ndër të parët, për të qenë i pari edhe në radhët e Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare në Maqedoni.
#LavdiDëshmorëteKombitSHQIPTAR