AZET vjen në bashkëpunim me këngëtaren shqiptare

0

Është njëri prej reperëve më të njohur në Gjermani dhe Zvicër.

AZET, bëri bujë vitin e kaluar me këngët e tij të njëpasnjëshme madje përzierja e gjuhës gjermane dhe asaj shqipe, meqenëse reperi është shqiptar, ka bërë që ai të pëlqehet akoma më shumë.

Artisti me prejardhje nga Podujeva tashmë e ka në plan një bashkëpunim me një këngëtare shqiptare.

Detajet rreth këtij lajmi ua tregon videoja e mëposhtme.