Blerim Reka bën thirrje qytetarëve Shqiptar të dalin në votim masiv dhe të votojnë Procesin Euro Atlantik!!!

0

Blerim Reka bën thirrje qytetarëve Shqiptar të dalin në votim masiv dhe të votojnë Procesin Euro Atlantik!!!

Ne nje postim ne rrjetin Social Facebook, ish kandidati per President te Republikes Blerim Reka, ka deklaruar se qytetaret duhet te dalin ne 5 Maj masivisht  dhe te mbeshtesin integrimin Euro Atlantik. Reka eshte shprehur se: “Unë mund vetëm të ju apeloj, që me 5 maj, të dilni sa më masivisht në vend-votime dhe të tregojmë se ne jemi faktor vendimtar në proceset Euro-Atlntike.” Kjo deklarate duket se ka thyer heshtjen ne kualicionin opozitar Shqiptar, ku liderat e opozites Shqiptare nuk kane shprehur mbeshtetje dhe si rrjedhoje nuk kane bere thirrje per pjesmarjen e faktorit Shqiptar ne votimet e 5 Majit. Duket se Blerim Reka, me kete veprim ka nxitur Shqiptaret te marrin pjese ne votim edhe pse partite te cilat e nxoren kandidaturen e tij, deri tani nuk kane deklaruar azgje zyrtare. Nga statistikat e disa anketave Faktori Shqiptar do te mbeshtesi kandidatin Stevo Pendarovski i cili eshte me favoriti deri tani dukshem. Pendarovski rezultoi kandidati me i votuar ne rrethin e pare te gares per President/Strugalajm.org