Zjarr në “Vardarishte”

0

Zjarrfikës me tre automjete zjarrfikëse intervenojnë për shuarjen e zjarrit që vonë pasdite shpërtheu në “Vardarishte” në lagjen Lisiçe e Re.

Nga Brigada Zjarrfikëse për MIA-n, theksuan se janë përfshirë në flakë mbeturinat në “Vardarishte”, si dhe me siguri zjarri është vënë qëllimisht nga qytetarë të pandërgjegjshëm