U njohët me të dashurin e vajzës së Remzies, por a e dini me çka merret ai (Foto)

0

Kaq të dashur janë ata.

Riola Hamzaj është ndër fëmijët e të njohurve që më së paku është ekspozuar në media.

Riola nuk ka dashur që ti qaset botës së muzikës dhe nuk kemi parë asnjë iniciativë nga ana e saj për të rënë në sy.

Megjithatë, që nga dasma e të vëllait, Hamit, edhe ajo ka marrë mjaftë vëmendje, shkruan “Kosovarja”.U bë e ditur edhe që Riola është në lidhje dashurie. Siç kuptojmë, i dashuri i Rioles ka studiuar për arkitekturë dhe tani është arkitet.

Ne publikojmë disa foto të çiftit të ri.