Vladimir Putin publikon pasurinë e tij milionëshe

0

Presidenti rus, Vladimir Putin ka fituar rreth 134.400 dollarë në vitin 2018-të që i bie më pak se në vitin 2017-të

Në faqën zyrtare të presidentit është publikuar pasuria e Putin. Ai posedon një apartament prej 77 metrash me një garazh 18 metra katror.

Po ashtu, ai përdor edhe një apartament 153.7 metra katror me një parking prej 18 metrash.

Ai posedon tre automjete dhe një rimorkio. Ndërsa kryeministri rus, Dmitri Medvede fitoi 9.917 milionë rubla vitin e kaluar.