UMSH me rastin e 10 vjetorit nderon Kryetarin e komunës së Strugës z. Ramiz Merko

0

UMSH me rastin e 10 vjetorit nderon kryetarin e komunës ss Strugës z. Ramiz Merko

Universiteti Mesdhetar në Shqipëri me rastin e 10 vjetorit të themelimit organizoj ceremoni festive ku ishin të ftuar personalitete të larta nga sfera të ndryshme të jetës politike, ekonomike dhe shoqërore në R. e Shqiperisë dhe më gjërë.

Në këtë ceremoni organizuar nga UMSH u nderua dhe Kryetari i komunës së Strugës z.Ramiz Merko , ku rektori i UMSH-së akademik Anastas Angjeli shprehu nje falemenderim të veçant ndaj z. Ramiz MErko për kontributin e dhënë në R.e Shqipërisë dhe R.e Maqedonisë së Veriut.