Siljanovska: Gratë janë simbol i paqes dhe drejtësisë

0

Si presidente e Maqedonisë, do të bëj gjithçka që të mos jem vetëm shërbetor, do të jem vetja në mendimin dhe strategjinë, në origjinalitetin. Sepse Maqedonia të mos ketë nënë në shtet?, theksoi në tubimin e sontëm në Prilep kandidatja për president, e mbështetur  nga VMRO-DPMNE-ja, Gordana Sijlanovska Davkova.

Sipas Silanovskës Davkova gratë janë të afta për udhëheqje me shtetin sepse mbajnë degë ulliri  të paqes.

Silëanovska Davkova tha se ky është fundi i politikës së deritanishme të garniturës politike e cila ka humbur dy vjet në marrëveshje dhe negociata, ndërsa asgjë  nuk ka bërë për ekonominë.

Sipas Silanovkës Davkova më 21 prill duhet të bëhet ndryshim.