Ramis Merko punon në drejtim të vënies në funskion të pishinës të vjetër të qytetit

0

Ramis Merko punon në drejtim të vënies në funskion të pishinës të vjetër të qytetit

Së shpejti pishina e qytetit do të vihet në shërbim të qytetarëve dhe do të jetë funskionale përsëri.
Fazat dhe proceset e tenderimit dhe prokurimit publik kanë përfunduar dhe së shpejti do të fillojnë edhe punimet në teren. Rekonustruimi i pishinës do të fillojë pasi që vlersimet e kontraktuesit të kenë përfunduar. Sipas vlersimit fillestar, nga pishina e vjetër do të mbetet vetëm korita e pishinës ndërsa çdo gjë tjetër do të ndërtohet nga fillimi.

Vazhdojmë të realizojmë premtimet e dhëna…